Разтворими нано колагенови конци!

Повечето квалифицирани козметици потвърждават, че благодарение на технологиите и ноу – хау в козметологията позволяват да се провеждат изключително много козметични процедури в борбата със стареенето на кожата. Една от тях е поставянето на колагеновите конци, неинвазивна терапия в съвременната козметична кабина. Тази технология е разработена първоначално от японските ни колеги, които не са привърженици на пластиката и по – сериозните инвазивни лифтинг процедури, те предпочитат да използват неинвазивни методи за лифтинга на кожата на лицето. Както и лично аз наблюдавам в последните години при моите клиенти.

Тази терапия прекрасно се съчетава с продуктите на Dermacode използвани в терапията за поставяне на колагенови конци, лифтинг масаж на лице, деколте и шия. Ползите са повишаване еластичността и обема на кожата, без болка, без игли и следи от оперативна намеса.
Състава на самите конци е уникален – това е чист колаген от копринената нишка на копринената буба. За разлика от другите инвазивни терапии, тук нямаме фиброза и нараняване на тъканите. При поставянето на био разтворими колагенови конци, състава им прониква в кожата и има мигновен лифтинг ефект още при първата процедура. Повишават се обменните процеси, производството на колаген и еластин, кожата се хидратира и се обтяга овала.
Какво можем да кажем за самата продукти с които провеждаме цялата процедура, вече споменахме, че това е високо технологично откритие, приложено в колагеновите терапии на Dermacode by I.Рandourska, проникващи в дълбоките слоеве на кожата, съчетано с хиалуронова киселина (която създава обема в кожата), морски и рибен колаген (за засилване лифтинг ефекта), диналифт (лифтинг продукт извлечен от растението Сорго, моментален лифтинг ефект) и копринен колаген (от копринените нишки). Съчетанието между всички тези активни съставки, придава на кожата бърз и дълготраен лифтинг ефект, повишава влагата в междуклетъчното пространство, изглежда фините мимическите бръчки и омекотява по – дълбоките. Повдига овала на кожата, избистря тена, подобрява еластичността и производството на колаген и еластин в дълбоките дермални слоеве, като стимулира фибробластите.
Терапията е подходяща за всички типове кожа, белези от акне, розацея и купероза. Няма алергични реакции.
Използвани брандове в терапията за поставяне на колагенови конци :
Диналифт
Хиалуронова киселина
Морски колаген
Копринен колаген

С уважение от екипа на Dermacode by I.Рandourska
Ирена Пандурска
Наталия Алексиева

© Copyright - 2019. All Rights Reserved Dermacodebg
Call Now Button