ПОМОЩНИКЪТ, ЗА КОЙТО ВСЕКИ КОЗМЕТИЧЕН САЛОН МЕЧТАЕ.

Какво прави една жена, когато иска да се почувства красива, да повиши самочувствието си и да си осигури грижата, от която се нуждае? Записва си час за любимата си процедура в любимия си козметичен салон.

Козметичните салони нямат за цел просто да поддържат красотата на жените. Те са мястото, където съвременната жена може да се отърси от забързаното ежедневие, да отпочинат от хилядите задължения и да се погрижат за себе си. Чрез промяната във външния вид, много жени искат да променят живота си, да го направят по-щастлив, красив и пълноценен. Именно затова залагат много надежди на това да получат най-добрата грижа в любимото си място за разкрасяване. Салоните от своя страна, за да отговорят на тези надежди, трябва да осигурят на клиентите си екипи от професионалисти, които работят с висококачествени продукти, за да получат клиентите грижата, от която наистина имат нужда.

Но какво прави един продукт или серия от продукти наистина ценни?

В днешно време можем да открием на пазара стотици предложения за салони. Идеалният такъв, обаче, е серия от продукти, които:

Се грижат за кожата по естествен начин и помагат тя да се възстанови; Борят се с несъвършенствата и белезите на стареене; Разкриват красива, млада и нежна кожа; Създадени са от натурални съставки и са подходящи за активиране както ръчно, така и машинно с добре познатата апаратура като ултразвук, безиглена мезотерапия, радиочестотен лифтинг, четков пилинг, диамантено микродермабразио, кислороден апарат, дарсонвал и др. Позволяват на клиентите да продължат грижата си и удома, благодарение на малките опаковки за лично ползване.

Професионална и персонална козметика.

Помощникът, за който всеки козметичен салон мечтае. Именно такива са продуктите, на Dermacode by I.Pandouska. Създадени от изцяло натурални и иновативни съставки, тяхната основна цел е да помогнат на кожата да се възстанови по напълно естествен начин, да върнат младостта, красотата и хидратацията и. С активни съставки като колаген, хиалурон и витамини, серумите и ензимите на Dermacode by I.Pandouska „хранят” кожата с всичко необходимо, от което тя се нуждае. А най-хубавото е, че освен за професионална грижа, те са създадени и за домашна грижа. Така клиентите могат да използват и вкъщи продуктите, които толкова харесват в любимия салон. Затова, ако искате да осигурите на клиентите си грижата, от която имат нужда и щастието, което търсят. Свържете се с нас!

© Copyright - 2019. All Rights Reserved Dermacodebg
Call Now Button