7 ТАЙНИ ЗА КРАСОТА НА ФРАНЦУЗОЙКИТЕ

Съвършен външен вид не се дължи на сложни манипулации пред огледалото или непосилно скъпи процедури. Разкрасителната рутина на французойките се дължи на 7 съвсем простички тайни за красота. Искате ли да ги разберете, за да „ се плъзнете в кожата им“?

Даваме ви ги!

1. Правете си маска на лицето всяка седмица!
Редовното нанасяне на маска на лицето, ще го направи по-бляскаво и гладко, и ще придаде свежест и младост, без дори капка грим.

2. Не мийте косата си всеки ден.
Опитайте и ще останете доволни от промяната.

3. Забравете за тежкия грим.
Много французойки дори не използват фон дьо тен. Вместо това харесват „голата“ кожа с малко спирала, червило и понякога руж. Нали знаете, че можете да изглеждате красиви и без никакъв грим?

4. Пръскайте си парфюм или дезодорант всеки ден.
Това може да не ви се струва никаква тайна, но ще се изненадате колко много жени в днешно време пропускат редовното ароматно „освежаване“. Те слагат грим, за да изглеждат по-красиви, но не си дават сметка, че няколко капки парфюм или малко дезодорант придават индивидуален почерк на личността им и кара околните да се лепят „като мухи на мед“. Французойките правят точно това. И работи безотказно

5. Хранете се с полезни храни за красива кожа.
Освен че са полезни за цялостното физическо и психическо благосъстояние, определени храни консумирани редовно, допринасят за перфектна кожа.

6. В облеклото не показвайте повече, отколкото е необходимо!

Французойките са известни с изтънчения си вкус в облеклото, но ако сте забелязали, те никога не разкриват прекалено много от тялото им, особено в работна среда.

7. Носете възможно най-малко бижута.

Големите и щури бижута може да изглеждат атрактивно, но не върху всяка жена. Ако искате да приличате на французойка, то определено трябва да изключите накитите от стайлинга си. Е, едни дискретни обици, фина гривна и от време навреме интересна огърлица са позволени. Но никога накуп и трите. А за по-дръзка визия при специални поводи можете да комбинирате деликатни аксесоари с по-ярко открояващо се бижу.

© Copyright - 2019. All Rights Reserved Dermacodebg
Call Now Button