Copyright © 2019. All Rights Reserved

Малките тайни на женската привлекателност

20 януари 2019
Малките тайни на женската привлекателност

Малките тайни на женската привлекателност

https://www.dermacodebg.com/krem.html

 

Женската красота е една от вечните теми. Всяка ера има свои собствени канони за женска красота, които са продиктувани от модата. Днес едно нещо е модерно, утре се появяват нови стандарти, понякога напълно противоположни на предишните.

Какво е женската красота? Днес това е спортен тип момичета, утре жените са оформени с "момчешка" фигура, а в следващия ден водещи  вече са обемните гърди.

И така, какво е тя, красивата жена? Как изглежда тя? Може би е малка блондинка със сини очи? Или висока брюнетка с кафяви очи? Или може би е с дълги крака, червенокоси с зелени очи?

Всички жени са различни, но все пак има нещо, което ги обединява, което им позволява да се наричат ​​красавици. И това е общата привлекателност жената. Често виждаме, че жените с правилните, класически черти (в края на краищата, това е красиво) не привличат вниманието. И например, София Лорен, която има голяма уста, дори в 70-те й години, се смята за красота. Тъй като въпросът изобщо не е в правилните черти на човек, височината или бюста, важна е  привлекателността на една жена. По всяко време има, и ще има жени, чиято красота се различава от универсалното признание и стои извън конкуренцията, защото те са магнетично привлекателни.

Не можете да увеличите височината си на 1,80 от 1,50. А краката никога няма се смалят от  размер четиридесет и едно на трийсет и пет. Но можете да сте привлекателни.

Привлекателността е във вашата(и само вашата)личност . Това е добре поддържан външен вид и е увереност, че "Вие сте най-очарователните и привлекателни". Другите лица са вече заети!

Всяка жена е уникална и привлекателна, индивидуалат. Помислете за това, в какво сте уникални? Какво има само във вас? - Може да е лъчезарен вид, нежен смях, чувство за хумор, лека и танцуваща походка. Всичко е вродено, това вече е дадено от природата. Просто трябва да осъзнаете това и да приемете уникалността си. Питате: "Как мога да разбера какво в мен е толкова уникално и единствено, че липсва в другите жени?"

Това е много просто. Чуйте какво казват другите за вас. Те винаги (с желание или не), ще забележат заразителния смях и хитростта, излъчването, интелекта. Е, и просто трябва да го забележете.

Вторият компонент на женската привлекателност е добре поддържан външен вид, не само стилни, модерни дрехи, но и грижа за кожата на лицето, грижа за кожата на тялото, грижа за косата. Като тук ще посочим основното в грижата за кожата.

Тя може да бъде нормална, суха, мазна и смесена. До двадесет и пет годишна възраст се среща по-често мазна или смесен вид кожа, но на възраст от 40 до 45 години тя вече е суха. Следователно, след 30 - 35 години, дори жени с нормален тип кожа се препоръчва да използват маски и кремове за суха.

 https://www.dermacodebg.com/krem.html

При грижата за нормална кожата са подходящи течни, овлажняващи кремове и маски.

Но когато се грижите за суха е необходимо вечерно почистване на лицето (дори и да не използвате грим, трябва да почистите кожата от прах и мръсотия), само мляко, за да премахнете грима. Не се препоръчва да се измива с вода от чешмата.

Измийте по-добре лицето си с билкови отвари, подходящи за суха кожа. Използването на обикновен сапун също е нежелателно, тъй като намаляваи киселинността на кожата. Ако все пак трябва да се измиете със сапун, изплакнете лицето си с леко подкиселена вода (1 литър вода 1 чаена лъжичка оцет, за предпочитане ябълков). След измиване, нанесете крем. И не забравяйте козметичните маски. Те трябва да се използват най-малко два пъти седмично.

Смесен тип кожа. На първо място, е необходимо да се почисти лицето, не само през нощта, но на сутринта без да се провалят (по принцип, тази процедура, в зависимост от съдържанието на мазнини в кожата, е до 5 пъти на ден). По-добре е да се измива с отвара или инфузия на билки със стесняващ се и противовъзпалителен ефект. И не забравяйте  маските за този тип кожа.

В допълнение към козметичните грижи, кожата на лицето се нуждае от пълна почивка, а това може да ви даде само дълъг, здрав сън. Мисля, че много жени ще се съгласят с това, особено от 35-годишна възраст и повече, когато разликата в външния вид преди и след пълна почивка става по-забележима. В края на краищата казват, че след 20 години можете да пиете и да се забавлявате цяла нощ и да изглеждате свежи на сутринта, сякаш не сте пили и не сте играли цяла нощ. След 30 години можете да пиете и да се забавлявате цяла нощ, но сутрин вече ще забележите, че сте прекарали безсънна нощ. А след 40 години дори да сте спали цяла нощ, на сутринта изглеждате така, сякаш нощта е преминала без сън. Всъщност, с възрастта кожата на лицето изисква повече внимание и време. Но ако обърнете достатъчно внимание на тази грижа, лицето ви ще се отплати и ще изглежате с  5, 10 и дори 15 години по-млади.

Но външността е не само свежо, красиво лице, а и тяло. Внимателната грижа изисква,грижа за кожата на тялото. Много широка тема, която включва грижи за ръце, шия, деколте, нокти, стъпала, крайници, задни части, гърди, корем. Накратко, грижите за всяка част от тялото, може да се напише в отделна книга. Ще отбележим основните  точки.

Първо, кожата на шията никога не е мазна (дори на лицето е от мазните), само суха или нормална. Ето защо, ако прилагате лицеви маски върху кожата на шията (това е позволено), тогава използвайте само тези, които са предназначени за нормална или дори по-добре за суха.

Ръцете. Трябва да се помни, че кожата на ръцете е много нежна и най-важното е, че тя не е защитена от мастен слой. И влиянието върху нея на различни отрицателни фактори , външна среда (домакински химикали, продължително пребиваване във вода, студ и др.) Е много по-интензивно, отколкото върху други части на тялото. Ето защо не забравяйте да извършвате всички домакинскидейности само с гумени ръкавици.

Не забравяйте, грижите за ръцете през лятото и през зимата са различни. През лятото е достатъчно да се използва лек хидратиращ крем за ръце, а през зимата е необходимо да се добави мазен подхранващ крем. Необходимо е поне веднъж седмично да се омекотят с козметични компреси, вани и маски. Като следвате тези прости правила, ще изглеждате чудесно от главата до петите.

А, да, крака. Те също така изискват ежедневна грижа. В края на краищата, ако имате петна от обувки по стъпалата, няма да ви измъкне нито красивата прическа, нито сложения грим, нито модните дрехи. След дълго натоварване и вечер, правете вани с билки, морска сол или ароматни масла. Те облекчават напрежението, изглаждат и омекотяват грубата кожа. Необходимо системно да се премахва грубият слой на стъпалата и да се нанася ежедневно крем за крака. Ако изпълнявате тези прости процедури редовно, кожата на краката ви ще бъде еластична и бляскава.

Не забравяйте цялостната грижа за тялото. И отново няма да кажа нищо ново. Това отново са задължителни маски (поне веднъж седмично), крем, вани (с билки, ароматни масла, сол). Основното нещо, което трябва да запомните е, че вземането на вана не трябва да отнема повече от 15-20 минути. Тъй като до 20 минути водата има овлажняващ ефект и над 20 минути започва да изсъхва кожата. Дайте на тялото малко внимание и грижи всеки ден и това ще стане вашият най-лоялен съюзник в борбата за привлекателност.

И най-сетне най-важното е вярата в неустоимостта. Докато вие сте твърдо убедена в своята привлекателност, и вярвате в себе си - другите ще ви се възхищават. Както вие се отнасяте към себе си, така и другите ви възприемат. Стара истина.

Вярвайте в неустоимостта и привлекателността си и светът около вас веднага ще се съгласи с вас. Ще започнете да забелязвате възхитителни погледи, ще има комплименти. И мъжете ще виждат "Каква красива жена идва!"

Защо да използваме неинжекционен филър с хиалурон за плътни и красиви устни

Безспорно устните са най-атрактивната част от женското лице. Те създават бързо и трайно първо впечатление и могат значително да повлияят на цялостното ви излъчване. https://www.dermacodebg.com/filar-gel-s-hialuron-100-hyaluron-acid-molekulno-teglo-ot-1500-do-2000-kda.html

прочети още
КОЖА – ТИПОВЕ И ГРИЖА

Природата ни е дала различни видове кожа, всяка от които изисква необходимата грижа. За компетентно съставяне на програма за красота, която е подходяща за вас, разберете за предимствата и функциите на вашия тип кожа.

прочети още
Защо лицето ви остарява и какво можете да направите?

Стареещото лице може да е красиво, но има промени, които настъпват с възрастта и които бихме искали да забавим. Възрастта засяга всяко кътче на тялото. Наред с мъдростта, опита и постиженията, които идват с годините има промени, които се случват в нашия външен вид. Промените в нашите лица са най-важните.

прочети още
15 естествени начини за поддържане на красива, младежка кожа

Може да няма извор на младостта, но храната, която ядем и как се отнасяме към себе си, може да предотврати или дори да обърне стареенето. Вашето тяло се нуждае от подходящите хранителни вещества, за да се бори с уврежданията, като най- голям орган кожата ви, също. https://www.dermacodebg.com/serumi.html

прочети още
ОСНОВНИ СТЪПКИ  ГРИЖА ЗА КОЖАТА

Лицето трябва да се почиства с помощта на гел, мус, или козметичен мляко: те почти не нарушават нормалната и киселинност, проникват  дълбоко в порите, разтварят добре твърдите частици.

прочети още
Елегантността на женската красота- 10 мита

Елегантността на женската красота- 10 мита Около нас е пълно с информация, понякога противоречива и е трудно да повярваме на всичко казано или написано. Особено що се отнася до съвети за външния вид. Така че, ще изложим 10 мита за красотата.

прочети още
КОЗМЕТИЧНИ СЕРУМИ

КОЗМЕТИЧНИ СЕРУМИ І част В козметиката серумът е известен отдавна. В нашето ежедневие думата идва от английски и означава "концентрат". До скоро козметичният серум за лице се смяташе за чисто професионален продукт, използваше се само в салоните. Днес в магазини или аптеки можете да си купите такъв за домашна употреба. На пазара се предлагат различни видове, както от местни, така и от чужди производители на козметика. Професионалният серум обаче все още се използва от специалисти. Той се характеризира с по-голяма концентрация на активни вещества и специални опаковки.

прочети още
Кои храни помагат за естественото увеличаване на колагена в кожата ни?

Знаете ли, че можем да подпомогнем увеличаването на колагена в кожата си по естествен път, като наблягаме на определен вид храни в менюто си? В тази статия ще видим кои са най-ефективните храни за тази цел.

прочети още
Защо и как да използваме серум с лифтинг ефект

Серумите за лице са козметични продукти с висока концентрация на активни съставки - само няколко капки от серум са достатъчни за възстановяване на цялото лице. Текстурата им обикновено е по-лека от тази на овлажнителите, което позволява серумът да се използва като самостоятелен продукт при хора с мазна кожа или да се нанася преди овлажнителя за хората с нормална до суха кожа. https://www.dermacodebg.com/seria-s-dinalyft.html

прочети още
Защо да използваме продукти с хиалурон след 35+ години

Хиалуроновата киселина е една от най-популярните съставки, която се използва в козметиката с цел грижа за кожата. Натурално съдържаща се в тялото ни, хиалуроновата киселина задържа влагата в кожата и създава усещане за плътност. С уникалната си способност да задържа влагата (тя задържа 1000 мл. вода с всеки свой грам), хиалуроновата киселина играе важна роля за здравето на кожата. Наречена е „умна съставка”, тъй като регулира количеството на влагоабсорбация според нивото на влажност на околната среда през съответния сезон. https://www.dermacodebg.com/serum-s-hialuronova-kiselina-1.html

прочети още
Първа среща с продукта "Серум".

В козметиката „серум” е известен отдавна.В нашето ежедневие той идва от английски: серум означава "концентрат". Доскоро козметичният серум за лицето се смяташе за чисто професионален продукт - серумът се използва само в салоните. Днес в магазини или аптеки можете да си купите серум за домашна употреба - на пазара се предлагат различни видове серуми, както от местни, така и от чужди производители на козметика. Професионалният серум обаче все още се използва от специалисти. Той се характеризира с по-голяма концентрация на активни вещества и опаковки. https://www.dermacodebg.com/serumi.html

прочети още
Серум с хиалуронова киселина І- ва част

Хиалуроновата киселина е често включена в състава на козметични продукти от различни категории - от дневен крема до пяна за измиване. Тези продукти поддържат оптималното ниво на хидратация на кожата, ако тя  страда от дехидратация.

прочети още
КАК ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА РАЗЛИЧНИТЕ ВИДОВЕ КОЖА

Нормална кожа Честито, притежателите на такава кожа почти не се нуждаят от допълнителни козметични процедури. Това обаче не означава, че нормалната кожа на лицето не изисква допълнителна грижа. Дори ако никога не сте имали акне, мазен блясък и други проблеми в живота си, струва си да се грижите за състоянието на кожата си и да поддържате нейното здраве. Това е съвсем просто:

прочети още
Позитивен ум – енергично тяло- младежко лице

Позитивността може да помогне да се справите по-добре и да намалите нивата на стрес (колкото по-висок е стреса, толкова по-бързо остарявате). Установено е, че след само четири седмици четене на бележки с позитивни мисли, жените постигат по-ниско кръвно налягане и ниво на стрес, както и по-високи нива на хидратация на кожата (основен фактор за младежкия вид). Стресът причинява повишаване нивата на хормони като кортизол и епинефрин (известен още като адреналин). Резултатът: загуба на протеин- колаген, който стимулира кожата.

прочети още
Откриване на хиалуроновата киселина

Първото споменаване на хиалуроновата киселина e през 1934 г, когато биохимикът Карл Мейер публикувана статия за откриването на полизахариди с изключително високо молекулно тегло. https://www.dermacodebg.com/serum-s-morski-kolagen-6-.html

прочети още
Младостта на кожата- революционна теория

"Ние сме това, което ядем" казва Хипократ. И е абсолютно прав. Храната, която ядем се отразява не само здравето, но и на външния вид.

прочети още
10 неща, които една успешна жена прави всеки ден !

10 неща, които една успешна жена прави всеки ден . Ежедневни навици, които допринасят за успеха на всяка работеща дама 1. Правете списъци. Записвайте всичко, което планирате да направите ...... 2. Следете времето. Винаги идвайте на време! Точността е друга особеност на успешните жени..... 3. Бъдете ... 4. Не забравяйте да общувате. За разлика от още един стереотип, успешните жени не са свързани с работния ............... 5. Систематизирайте информацията. Ако работите на компютър, силно се препоръчва да създадете специална система от файлове..............

прочети още
Колаген, история на индустирията за лице.

Колаген, история на индустирията за лице. Колагенът е най-богатия протеин в човешкото тяло, открит в костите, мускулите, кожата и сухожилията.Това е веществото, което държи тялото заедно. Колагенът образува скеле за осигуряване на здравина и структура. Бързи факти за колагена Колагенът се среща в цялото тяло, но по-специално в кожата, костите и съединителната тъкан. Някои видове колагенни фибри са по-силни от стоманата. Производството на колаген намалява с възрастта и с излагането на фактори като тютюнопушене и ултравиолетова светлина. Колагенът има здрава структура, по-силен е от стоманата. Колагенът е твърд, неразтворим и влакнест протеин, който.......

прочети още
Приложение на колагена в козметичната индустрия!

Приложение на колагена в козметичната индустрия Приложение І. За външна употреба като един от компонентите в кремове, гелове, маски, лист маски или пачове за зоната ... Приложение ІІ. Под формата на пълнители, използвани за...

прочети още
Как да определим правилния тип на кожата си, за да подберем подходящите продукти за нея

Най-важната стъпка при грижата за кожата е да разберем какъв тип е тя и как се адаптира към различните обстоятелства и сезони. Така ще можете да изберете правилните козметични продукти, които ще балансират кожата ви и ще я направят по-здрава и блестяща.

прочети още
Защо да използваме серум с цветни ензими за ексфолииране, омекотяване и изглаждане на кожата

Ензимите са вещества, които подпомагат ускоряването на химичните реакции. Тялото ни произвежда много и различни типове ензими, които улесняват процесите, случващи се в него. Ензимите, намиращи се в кожата, помагат при преноса на хранителни вещества от кръвта към епидермиса. Някои ензими позволяват на кожата да се възползва от полезните мазнини, други помагат при възстановяването на увредения от UV лъчи колаген, а трети неутрализират разрушителните ефекти върху клетките й.

прочети още
Отново за колагена !

Отново за колагена Производството на колаген започва да намалява още след второто десетилетие на човек. До 80-годишна възраст производството е намаляло със 70%! Свързаният с възрастта спад е посрещнат с още един проблем. Колагенът непрекъснато се атакува от свободни радикали, които увреждат и отслабват колагеновата матрица. Намаляването на производството на колаген, заедно с увеличаването на колагенното увреждане води до значителни промени в кожата: фини линии, бразди, грапавост и бръчки. В зависимост от произхода, Колагенът се дели на три типа:

прочети още
Как да възстановите колагена в кожата си?

Как да възстановите колагена в кожата си? Стимулирането на процеса на неоколагенеза се извършва, като се използват: Механични техники - ултразвук, киселинни и диамантен пилинг, фракционна термолиза дермабразио и лазери, фонофореза,миостимулация, термолифтинг, микроток терапия (електропорация, йонофореза и т.н.) радиочестота; Мезотерапия и контурна пластика, като се използват инжекции от хиалуронова киселина, витамино-протеинови комплекси; Процедури на микронизиране (прилагане на мезоролер) както в условията на козметична клиника, така и у дома; Добавки със съдържанието на протеини, аминокиселини, витамини и минерали;

прочети още
Серумите – Супер сила за кожата

Кое е най-важното, което трябва да знаеш за продукта, които се превръща в любим на всяка жена?

прочети още
Щастието е в мислите ни

Ние сме това, което мислим!   Тялото  е въплътена мисъл. Когато мислите ни се изменят, тялото  също се изменя. Съзнанието сътворява тялото от веществото на неговите мисли. Мисълта – това е сила, способна да променя, преобразува и дори - видоизменя – почти всичко в човешката система.

прочети още
Завинаги млади

В епохата на ботокс, липосукция и лифтинг, има ли такова нещо като стареене грациозно? В младежки ориентираната култура много хора гледат на застаряването, като загуба на външния вид, здравето и стойността си в обществото. Остаряването е неизбежно: Всеки става по-възрастен, но как възрастните са силно повлияни от факторите на начина на живот.

прочети още
Помощникът, за който всеки козметичен салон мечтае.

Какво прави една жена, когато иска да се почувства красива, да повиши самочувствието си и да си осигури грижата, от която се нуждае? Записва си час за любимата си процедура в любимия си козметичен салон.

прочети още
Защо е важен изборът на правилната козметика за лице?

Как се ползва серума?  Толкова ли е важен серума?  Как да изберем серум? Защо е необходима употребата и на серум?  Ефекти от използването на серум!

прочети още
Какво да направя, за да ги махна от лицето си?

•Изсветлява околоочния контур; •Отстранява тъмни петна; •Обновява кожата; •Предпазва кожата от вредното въздействие на околната среда.

прочети още
Серум!

Всеки серум е коцентриран агент!           Концентрирането на активни компоненти в серума дава две преимущества.

прочети още
Искаш красива и млада кожа за по-дълго? Имаш нужда само от това!

Върни здравето и красотата на кожата си лесно и бързо като й осигуриш този ценен за нея елемент. Като всяка уважаваща себе си жена, която държи на външния си вид и иска винаги да изглежда добре, ежедневно полагаш всякакви усили да поддържаш кожата си в най-добра форма. Използваш всякакви кремове, подлагаш се на козметични процедури и внимаваш много с какво храниш тялото си. Достатъчно ли е това, обаче?  Искаш ли да подобриш ефектът от всичко това като допълниш грижата за себе си, давайки на кожата си онова, от което има нужда?

прочети още
Върни красота на кожата си бързо и лесно с този продукт

Будиш се сутрин и по навик поглеждаш в огледалото. Какво виждаш? Има ли кожата ти уморен вид, фини линии и неравномерен тен? Или е сияйна, красива и здрава? Ако е от втория тип, честито, ти си една от малкото късметлиики, които могат да се похвалят с безупречна кожа.

прочети още
С Е Р У М И - НОВИТЕ БЕЗКРЪВНИ СКАЛПЕЛИ!

                                                                                         Правила за използване на серум.       Апликирайте 2-3 капки с масажиращи движения след почистване на кожата (сутрин или вечер)       Променяйте използвания серум веднъж на 3- 6 месеца       Нанасяйте преди крема 10- 15 мин. https://www.dermacodebg.com/serum-s-morski-kolagen-6-.html

прочети още
7 тайни за красота на французойките

Съвършен външен вид не се дължи на сложни манипулации пред огледалото или непосилно скъпи процедури. Разкрасителната рутина на французойките се дължи на 7 съвсем простички тайни за красота. Искате ли да ги разберете, за да „ се плъзнете в кожата им“? Даваме ви ги!

прочети още
Знаете ли?

Знаете ли, че серумът е........?

прочети още
Ето как да върнеш свежестта на кожата си „в обедната почивка”

Познато ли ти е? Чудиш ли се какво да направиш, за да върнеш красотата и свежестта на кожата си? Вярваш ли, че за това трябва да се подложиш на скъпи и често болезнени процедури?

прочети още
Колаген

Колагенът е един от основните белтъци на кожата, осигуряващи нейната еластичност, плътност и здрав вид. https://www.dermacodebg.com/serum-s-morski-kolagen-6-.html

прочети още
Каква е причината за стареенето на кожата?

Каква е причината за стареенето на кожата? Кожата ни се състои от три слоя;  Епидермис, дрема и хиподерма https://www.dermacodebg.com/serumi.html

прочети още
Dermacode by I.Pandourska – професионална и персонална козметика. Всичко от което кожата се нуждае, за да бъде здрава, красива и млада за по-дълго врем

Кожата е едно от първите неща, които хората забелязват в даден човек. Именно затова и от хилядолетия грижата за кожата е едно от най-важните неща за една жена. Използващи само висококачествени продукти, жените в миналото са отделяли много време на тази грижа, а резултатът бил гладка, нежна и безупречно красива кожа.  https://www.dermacodebg.com/serumi.html

прочети още
Отърви се от пъпките и черните точки бързо. Имаш нужда само от този продукт

Помниш ли пъпките, които те тормозеха в тийнейджърските ти години? Всеки ден откриваше по някоя нова на лицето си, а някои дори бяха зачервени, подути и болезнени. Черните точки по носа и брадичката допълваха картинката като те караха да се чувстваш още по-зле. А петната, които пъпките оставяха по-лицето ти, бяха черешката на тортата. От това страдаше не само кожата, но и самочувствието ти. А всички около теб твърдяха, че щом преминеш пубертета, всичко ще се оправи. https://www.dermacodebg.com/serum-sas-salitzilova-kiselina.html

прочети още
Изтрий белезите на времето от лицето си с този иновативен продукт

Събуждаш се сутрин и със сънен поглед виждаш отражението си в огледалото. Забелязваш, че кожата ти вече не е толкова млада, свежа и стегната и дори сънят не може да прикрие следите от умора и белезите на времето. https://www.dermacodebg.com/seria-s-dinalyft.html

прочети още
Върни красота на кожата си бързо и лесно с този продукт

Будиш се сутрин и по навик поглеждаш в огледалото. Какво виждаш? Има ли кожата ти уморен вид, фини линии и неравномерен тен? Или е сияйна, красива и здрава? Ако е от втория тип, честито, ти си една от малкото късметлиики, които могат да се похвалят с безупречна кожа. Ако си от първите обаче, трябва да знаеш, че не си сама. Почти всяка жена се бори с несъвършенствата по кожата си и  се пита ежедневно „Как да променя това?” „Преди кожата ми изглеждаше по-добре, остарявам ли?” „Да не би да се разболявам?”  https://www.dermacodebg.com/bg-catalog-details-22.html

прочети още
Ето как бързо и лесно да върнеш красотата и блясъка на кожата си!

Будиш се сутрин и поглеждаш в огледалото. Въпреки че си осигуряваш така необходимия за кожата 8 часов сън и пиеш много вода, пак откриваш по нея несъвършенства, които те дразнят. Малки пъпчици, пигментни петна и фини линии се настаняват удобно на лицето ти и не искат да си отидат. Слънцето също дава своето отражение. Особено ако си фен на шоколадовия тен и често пропускаш да се намажеш с крем „за да почернееш по-бързо”. Кожата ти помни тези неща и рано или късно ти ги припомня под формата на несъвършенства, сухота или пък пъпки и прекомерно омазняване. Тези неща се появяват без значение от възрастта и типа на кожата ти. Питаш се: „Какво да направя? Няма ли начин да имам красива кожа без да се подлагам на скъпи процедури за разкрасяване?” Истината е, че има. Просто трябва да „нахраниш” кожата си с необходимите хранителни вещества, за да може тя успешно да се бори с външните влияния. https://www.dermacodebg.com/bg-catalog-details-22.html

прочети още
Сдобий се с красиви и оформени устни като им осигуриш този естествен за тях компонент

Възхищаваш ли се на жените, които имат естествени, плътни и чувствени устни? Естествено, всеки го прави. Те привличат погледите, будят едновременно възхищение и завист и изглеждат женствени, нежни и красиви. Иска ли ти се и твоите да са такива? Истината е, че големите и пухкави устни придават живот на лицето, правят го по изразително и привлекателно. Именно затова ти, както и голяма част от хората сте привлечени от жени с големи устни: Анджелина Джоли и Скарлет Йохансон, например. https://www.dermacodebg.com/filar-gel-s-hialuron-100-hyaluron-acid-molekulno-teglo-ot-1500-do-2000-kda.html

прочети още
15 Факта за Хиалуроновата киселина - част 3

В последната, 3та част от нашата поредица от статии за Хиалуроновата киселина ще видим още интересни факти, свързани с ползата от хиалуроновата киселина за лицето ни. По-специално, ще разберем защо и как хиалуроновата киселина в козметичните продукти се бори със стареенето на кожата на лицето и предотвратява появата на бръчките по кожата.  https://www.dermacodebg.com/serumi.html

прочети още
Искаш красива и млада кожа за по-дълго? Имаш нужда само от това!

Като всяка уважаваща себе си жена, която държи на външния си вид и иска винаги да изглежда добре, ежедневно полагаш всякакви усили да поддържаш кожата си в най-добра форма. Използваш всякакви кремове, подлагаш се на козметични процедури и внимаваш много с какво храниш тялото си. Достатъчно ли е това, обаче?  Искаш ли да подобриш ефектът от всичко това като допълниш грижата за себе си, давайки на кожата си онова, от което има нужда?   Освен ценните хранителни вещества, които кожата ти получава, тя има нужда от едно: хидратация! https://www.dermacodebg.com/serumi.html

прочети още
15 Факта за Хиалуроновата киселина - част 2

В част 1 на нашата поредица от статии за хиалуроновата киселина ви представихме първите 5 изумителни факта за хиалуроновата киселина, които разясняват защо именно тя е в основата на съвременните ефективни продукти за борба със стареенето на кожата Ето и следващите, не по-малко интересни факти, които ще разяснят действието на хиалуроновата киселина върху кожата ни. https://www.dermacodebg.com/seria-s-hialuronova-kiselina.html

прочети още
15 Факта за Хиалуроновата киселина - част 1

Хиалуроновата киселина е в основата на много наши продукти против бръчки и стареене на кожата на лицето. Тя е същински магнит за водата в кожата (задържа вода, равна на 1000 пъти теглото й!), като й позволява да запази плътността си и гладкостта си за много дълго време. https://www.dermacodebg.com/seria-s-hialuronova-kiselina.html

прочети още
Защо и как да използваме серум за лице - част 2

В днешната част 2 на серията 'Защо и как да използваме серум за лице' ще разберем кога, колко често и как да нанасяме серум. https://www.dermacodebg.com/serumi.html

прочети още
Защо и как да използваме серум за лице - част 1

Серумът за лице съдържа около десет пъти повече биологично активни съставки от крема. Той е много по-силен и интензивен от обикновените кремове. В същото време, формулата му е много по-лека, отколкото на кремовете. https://www.dermacodebg.com/serumi.html

прочети още