СДОБИЙ СЕ С КРАСИВИ И ОФОРМЕНИ УСТНИ

Възхищаваш ли се на жените, които имат естествени, плътни и чувствени устни? Естествено, всеки го прави. Те привличат погледите, будят едновременно възхищение и завист и изглеждат женствени, нежни и красиви. Иска ли ти се и твоите да са такива? 

Като им осигуриш този естествен за тях компонент:

ФИЛЪР ГЕЛ С ХИАЛУРОН 100% HYALURON ACID МОЛЕКУЛНО ТЕГЛО ОТ 1500 ДО 2000 КDA

Истината е, че големите и пухкави устни придават живот на лицето, правят го по изразително и привлекателно. Именно затова ти, както и голяма част от хората сте привлечени от жени с големи устни: Анджелина Джоли и Скарлет Йохансон, например.

За съжаление, не всяка жена е надарена с такива красиви и оформени устни, а с времето, те стават все по-тънки.

Това е така, защото започват малко по малко да губят влагата и еластичността си. Започваш да ги усещаш все по-сухи, някак изтощени и загубили своя обем и красива форма. Това влияе на самочувствието ти и дори може да предизвика неприятно усещане на срам и притеснение. За щастие, можеш лесно и бързо да го промениш, ако се погрижиш правилно за най-чувствената част от лицето си.

Също както кожата на лицето, така и устните ти имат нужда от грижа, за да бъдат винаги естествено красиви, плътни и оформени. С времето, съединителната тъкан в кожата започва да се разрушава и води до отпускане, сухота и поява на първи признаци на стареене. Една от основните причини за това е дехидратацията. Липсата на достатъчно влага води до разпадане на колагеновите влакна, а от там и нездравия, изтощен вид на кожата. Всичко това важи с пълна сила и за устните.

Ако освен, че са тънки и неоформени, усещаш, че са сухи, напукани, добре е веднага да вземеш мерки. За щастие, не е нужно да посещаваш салони, да се подлагаш на скъпи и болезнени процедури, за да имаш красивите устни, за които мечтаеш. Има  бърз и лесен начин да направи това и в домашни условия. Просто трябва да следваш нашата програма за красиви, плътни устни.

Хидратирай отвътре:

След като първите признаци се предизвикват в следствие дехидратация, първото нещо, което трябва да направиш, е да се убедиш, че тялото ти е добре хидратирано. Приема на достатъчно вода всеки ден е задължителен не само за красотата, но и за здравето ти, затова се убеди, че си набавяш нужното количество.

Ексфолирай устните си:

Също както ексфолираш кожата си, за да премахнеш мъртвите клетки и да откриеш красива, здрава кожа, така и устните ти имат нужда от процедурата. Ексфолирането премахва мъртвите клетки и  подобрява кръвообръщението като незабавно прави устните по-плътни и с красив розов цвят. Най-лесно ще ексфолираш усните си с мека четка за зъби и кръгообразни движения. Така ще ги подготвиш за следващия етап на програмата.

Правилната грижа

Младата кожа както на лицето, така и на устните, съдържа огромно количество хиалуронова киселина. Именно тя й придава здрав и  плътен вид. Хиалуроновата киселина е и виновникът за плътните и красиви устни, на които се възхищаваш ежедневно. За съжаление, с времето тя намалява значително и, ако искаш да запазиш красотата на устните си трябва да им я осигуриш отвън.
За да ти помогне за това е и филърът със 100% хиалурон на Dermacode by I.Pandourska. Този иновативен и напълно натурален продукт е всичко, от което се нуждаеш, за да се сдобиеш с естествено красиви и плътни устни. Прилаган ежедневно върху тях той:

Прави устните плътни, меки и добре оформени
Възвръща еластичността на кожата
Изглажда и хидратира в дълбочина
Балансира водния поток

Съдържащата се в него Хиалуронова киселина, ще върне влагата в устните ти, ще ги предпази от загуба на вода и ще ги направи подхранени и красиви. Затова, ако искаш и ти да имаш устни будещи възхищение, поръчай още днес своя Филър със 100% хиалурон на Dermacode by I.Pandourska.

© Copyright - 2019. All Rights Reserved Dermacodebg