Разтворими нано колагенови конци – помощник за младостта и свежестта на кожата

За мнозина коприната е позната само като вид плат. Протеините на това невероятно вещество обаче се оказаха изключително полезни за човешкия организъм. Естествената коприна, която се получава от копринените буби, съдържа 97% протеин, 3% мазнини и восък. В нея се съдържат различни витамини и минерали, както и някои от най-редките аминокиселини.

Ефектът на копринените протеини върху кожата на лицето. Копринените протеини са много сходни по химичен състав на протеините, намиращи се в човешката кожа.

Read more

Какво представлява терапията колагенови конци

Разтворими нано колагенови конци! Повечето квалифицирани козметици потвърждават, че благодарение на технологиите и ноу – хау в козметологията позволяват да се провеждат изключително много козметични процедури в борбата със стареенето на кожата. Една от тях е поставянето на колагеновите конци, неинвазивна терапия в съвременната козметична кабина. Тази технология е разработена първоначално от японските ни колеги, […]

Какво представлява мицеларната вода

Какво представлява мицеларната вода?Мицеларната вода е в козметичната чанта на почти всяка съвременна жена. Но правилно ли го използвате? В тази статия обсъждаме предимствата на продукта и ви казваме защо да измиете мицеларната вода от лицето си. Какво представлява мицеларната вода? Мицеларната вода е почистващ препарат, който премахва излишния себум, козметика и замърсявания от повърхността […]

Как да изберем серум за лице

В тази статия ще се спрем на изобра за серум за лице или как да изберем серум за лице за различен тип кожа? За разлика от повечето продукти за грижа за кожата, серумът за лице не се избира според типа кожа, а според типа проблеми, които трябва да бъдат разрешени. Как да изберете серум за лице, прочетете по-долу.

За суха кожа

Сухата и дехидратирана кожа се нуждае от интензивна хидратация. Включете в ежедневния си режим на грижа за кожата, за да спрете да ви притеснява сухотата и лющенето.

Как да изберем серум за лице

Как да изберем серум за лице

Как да изберем серум за лице за различните типове кожа?

За мазна кожа

Мазната кожа (като склонната към акне) също може да страда от дехидратация, така че овлажняващият серум с хиалуронова киселина няма да е излишен. Обърнете внимание и на компоненти като витамин Е, ниацинамид и гликолова киселина.

Read more

Основни видове серуми за лице

В тази статия ще разгледаме кои са основни видове серуми за лице. Няма нито един серум, който да решава всички проблеми. Изборът на най-добрия вариант зависи от поставената задача.

Овлажняващ серум за лице

Серумът за овлажняване на кожата на лицето няма да замени овлажнителя, но ще засили неговия ефект. Най-популярната активна съставка в овлажняващите серуми е хиалуроновата киселина. Този серум се счита за универсален, тъй като допълнителната влага не вреди на никого, той е здравословен продукт за здравето на суха и мазна, млада и зряла кожа.

Основни видове серуми за лице

Основни видове серуми за лице

Серум за лице против стареене

Серумите против стареене на кожата на лицето забавят процеса на стареене, имат лифтинг ефект, осигурявайки необходимите компоненти за борба с бръчките, тъпотата и загубата на еластичност. Сред популярните съставки са ретинол, кофеин, екстракт от зелен чай.

Read more

Купи! Серум 30мл.+ Флуиден крем 50мл. Подарък! Ампума хиалурон 10мл.

https://www.dermacodebg.com/produkt/ampula-hialuronova-kiselina-10ml/

Защо се нуждаете от серум за лице?

В тази статия ще се спрем на серума за лице, защо е важен, защо се нуждаете от серум за лице, какво представлява и за какво служи. Измиващ гел, овлажнител, скраб – функциите на тези популярни продукти са много ясни. Ситуацията е по-сложна със серумите за лице: мнозина все още не знаят защо са необходими, за какво са полезни и как да ги използват правилно. Междувременно серумът за лице може да донесе огромни ползи и да изведе ежедневната грижа на ново ниво.

Как серумът се различава от крема и защо всички имаме нужда от него, ще обсъдим в тази статия.

Защо се нуждаете от серум за лице?

Защо се нуждаете от серум за лице?

Kакво е серум за лице?

Серумът за лице е продукт, който съдържа повишена концентрация на активни съставки: киселини, витамини, антиоксиданти. Неговите молекули са в състояние да проникнат в по-дълбоките слоеве на кожата. Подобряване на ефективността на други продукти за грижа за кожата и решаване на локални проблеми, от суха кожа до загуба на еластичност – това е, за което е серумът за лице и което го прави задължителен в ежедневната грижа.

Read more

Как да изберем козметика за кожата на лицето

В тази статия ще се спрем на това как да изберем козметика за кожата на лицето с хиалуронова киселина. Хиалуроновата киселина е универсална съставка, която ще бъде от полза за кожата от всякакъв тип, възраст, защото всеки има нужда от хидратация. Що се отнася до избора на конкретен продукт с „хиалурон“, трябва да се основава на следните фактори:

  1. Тип кожа: Комбинираната към мазна кожа ще се възползва от по-леки текстури, като гел или крем-гел, сухата кожа ще се нуждае от по-подхранваща кремообразна формула, която в допълнение към „водните“ съставки съдържа масла, които създават допълнителна защита слой, който предотвратява загубата на влага.
  2. Състояние на кожата – ако кожата е силно дехидратирана и всички признаци на „жажда“ са очевидни, струва си да обогатите грижата си с по-мощни формули под формата на серуми и концентрати с хиалуронова киселина, които могат да се използват независимо от типа кожа и сезон.
Как да изберем козметика за кожата на лицето с хиалуронова киселина

Как да изберем козметика за кожата на лицето с хиалуронова киселина

Как да изберем козметика за кожата на лицето с хиалуронова киселина

Използвайки козметика с хиалуронова киселина, винаги можете да разчитате на интензивна хидратация – това е първият и основен ефект, който този компонент има. Когато избирате конкретни продукти, трябва да обърнете специално внимание на анотацията на производителя, която обикновено описва подробно предназначението на продукта, каква конкретна задача решава, какви допълнителни съставки са включени във формулата, какъв тип кожа е подходящ.

Тази информация ще ви помогне да направите правилния избор и да извлечете максимума от вашата хиалуронова кожа на лицето.

Read more

Какво представлява хиалуроновата киселина

Какво представлява хиалуроновата киселина. Първо, нека поговорим какво е хиалуронова киселина. Това вещество е изолирано през 1934 г. от стъкловидното тяло на окото на животно. Оттук и името hyalos, гръцки за стъклен. От химическа гледна точка хиалуроновата киселина е полизахарид, с прости думи това е въглехидрат, захар. Само в този случай той се отличава с голямо молекулно тегло и дълга верига от молекули, което определя основните характеристики на „хиалурона“ – способността да абсорбира и задържа влага, и то в рекорден мащаб.

Какво представлява хиалуроновата киселина

Какво представлява хиалуроновата киселина

 

Наистина, хиалуроновата киселина има способността да привлича и задържа голям брой водни молекули, хиляди пъти повече от собственото си тегло. Именно това качество позволи на хиалуроновата киселина да се превърне в един от най-ефективните хидратиращи агенти в козметиката, а в козметологията – в основното средство за корекция на бръчките и възстановяване на обема.

Read more

Дълбоко почистване на кожата на лицето

Дълбоко почистване на кожата: видове, показания и противопоказания

Дълбокото почистване на кожата е ефективна козметична процедура, която ви позволява да постигнете подмладяване на лицето, шията, деколтето, придавайки им здрав и еластичен вид. Такива техники са насочени към борба със свързаните с възрастта признаци на стареене и липсата на колаген в тъканите, поради малкото количество на което има загуба на еластичност. Кожата става отпусната, появяват се дълбоки бръчки, различни пигментации.

Всички тези свързани с възрастта признаци на стареене могат да бъдат ефективно прикрити с помощта на дълбоко почистване на кожата на лицето.

 

По-долу ще намерите основна информация за

Дълбоко почистване на кожата на лицето

Дълбоко почистване на кожата на лицето

тези методи и етапи на почистване на кожата. Също така ще опишем подробно показанията и противопоказанията за процедурите, които ще ви помогнат да изберете подходящия метод за ефективно почистване на лицето и връщането му в младо естествено състояние.

Read more

© Copyright - 2019. All Rights Reserved Dermacodebg
Call Now Button