ПРОФЕСИОНАЛНА И ПЕРСОНАЛНА КОЗМЕТИКА. ВСИЧКО ОТ КОЕТО КОЖАТА СЕ НУЖДАЕ

Кожата е едно от първите неща, които хората забелязват в даден човек. Именно затова и от хилядолетия грижата за кожата е едно от най-важните неща за една жена. Използващи само висококачествени продукти, жените в миналото са отделяли много време на тази грижа, а резултатът бил гладка, нежна и безупречно красива кожа.

В наши дни дамите, които прекарват голяма част от деня си в офиса  или в грижа за семейството, не разполагат с толкова много време, което да отделят за кожата си, но желанието за младежки вид, който да се запази максимално дълго, остава. Именно затова много жени се оставят напълно в ръцете на козметичните салони.

 

А какво прави един козметичен салон наистина добър?

Видимите резултати, красивата и нежна кожа, която виждат всяка сутрин в огледалото. Комплиментите, които получават от любимите си хора. Удоволствието да  изглеждат по-млади от колкото всъщност са. Самочувствието.  Именно това са нещата, които карат една жена да се върне в салона и да повтаря редовно определена процедура, която  има за цел да се погрижи за кожата й.

Там, екип от експерти и професионалисти ще разкрие от какво има нужда кожата и как по най-добрия начин да се погрижи за нея.

Но какво е нужно на един козметичен салон, за да заслужи това доверие от клиентите си?

Много просто. Тайната се крие в истински качествената козметика, която се използва там. Такава, която да накара клиентите да възкликнат от удоволствие, когато видят отражението си в огледалото и  да поискат от продукта, използван за процедурата им, за да го използват и вкъщи.

 

Именно такава е козметиката на Dermacode by I.Pandourska – професионална и персонална козметика. Фокусирана изцяло върху разработването на серуми и филъри, марката е ценен партньор на всеки козметичен салон, който иска да предлага професионална грижа на своите клиенти. Използвайки продуктите ни за своите процедури, вие ще осигурите на клиентите си:

Красива, млада и нежна кожа;
Здрав и хидратиран вид на кожата;
Ефективна борба срещу несъвършенствата и белезите на стареене;
Грижа, която може да продължи и у дома;

Изцяло на водна и мастна основа, продуктите  са подходящи за активиране ръчно или механично с различни видове професионална апаратура сред които:  ултразвук, безиглена мезотерапия, радиочестотен лифтинг,
фриматор, четков пилинг,дарсонвал, кислороден апарат, диамантено микродермабразио, RF и др.

Тяхната единствена цел е да подпомогнат по естествен начин възставновителните процеси на кожата и да върнат младостта, хидратацията и красотата й. Именно затова и активните им съставки са такива, които се намират и в кожата: колаген, хиалурон, витамини.

Затова, ако искате да осигурите на клиентите си професионална грижа и ефективна борба срещу стареенето на кожата и кожните проблеми.

Поръчайте за своя салон и повишете многократно качеството на услугите си още днес.

Тел. за контакт 0878 440200 Ирена Пеева

© Copyright - 2019. All Rights Reserved Dermacodebg