ЕТО КАК БЪРЗО И ЛЕСНО ДА ВЪРНЕШ КРАСОТАТА И БЛЯСЪКА НА КОЖАТА СИ!

Будиш се сутрин и поглеждаш в огледалото. Въпреки че си осигуряваш така необходимия за кожата 8 часов сън и пиеш много вода, пак откриваш по нея несъвършенства, които те дразнят.

Малки пъпчици, пигментни петна и фини линии се настаняват удобно на лицето ти и не искат да си отидат. Слънцето също дава своето отражение. Особено ако си фен на шоколадовия тен и често пропускаш да се намажеш с крем „за да почернееш по-бързо”. Кожата ти помни тези неща и рано или късно ти ги припомня под формата на несъвършенства, сухота или пък пъпки и прекомерно омазняване. Тези неща се появяват без значение от възрастта и типа на кожата ти.

https://www.dermacodebg.com/shop/

Питаш се: „Какво да направя?

Няма ли начин да имам красива кожа без да се подлагам на скъпи процедури за разкрасяване?”.
Истината е, че има.

Просто трябва да „нахраниш” кожата си с необходимите хранителни вещества, за да може тя успешно да се бори с външните влияния.

Пъпките, бръчиците и неравномерния тен се появяват на лицето ти в следствие на:

Стрес
Вредни навици
Неправилно хранене
Влиянието на околната среда
Неправилната грижа

Когато кожата ти е здрава и добре подхранена, тя много по-лесно се справя с тези неща и те не успяват да оставят своето трайно отражение върху нея. Затова, ако искаш да имаш кожата на мечтите си, трябва да знаеш от какво има нужда тя, за да бъде красива.

Доказано е, че едни от най-ценните за кожата ти и нейната красота са цитрусите.

Чувала си, че ако искаш да си здрава, трябва да пиеш прясно изцеден цитрусов сок всеки ден нали? От векове те се използват за подобряване на здравето и красотата на кожата и на цялото тяло. Екстрактът от цитрусови плодове съдържа ценни за кожата ти витамини, които ще я „нахранят” в дълбочина. Използвани върху кожата, те успешно:

Елиминират болестотворните  микроорганизми и свободни радикали
Подпомагат заздравяването на рани и белези
Правят кожата гладка и нежна
Изравняват тена
Даряват кожата с така ценните за нея витамин C калций, калий, фолиева киселина и витамин А

Всички тези полезни свойства на цитрусовите витамини можеш да получиш без да се подлагаш на специални терапии и без да харчиш стотици левове за козметика.

Всичко, от което имаш нужда, е серумът с цитрусови витамини, предлаган от Dermacode by I.Padourska.

Този продукт ще подхрани кожата ти, ще изравни тена й и ще намали значително бръчките, пъпките и белезите. Неговото антибактериално свойство ще  защити кожата ти от бъдещи вредни влияния.
Затова, ако искаш да се будиш сутрин и да се любуваш на красивата си здрава кожа, поръчай своя серум с цитрусови витамини от Dermacode by I.PadourskaИзползвай го преди крема за лице и ще видиш много скоро как кожата ти ще върне красотата и младостта си.

© Copyright - 2019. All Rights Reserved Dermacodebg