ИСКАШ КРАСИВА И МЛАДА КОЖА ЗА ПО-ДЪЛГО?

ИМАШ НУЖДА САМО ОТ ТОВА!

Върни здравето и красотата на кожата си лесно и бързо като й осигуриш този ценен за нея елемент: Серум от Хиалоронова Киселина.

Като всяка уважаваща себе си жена, която държи на външния си вид и иска винаги да изглежда добре, ежедневно полагаш всякакви усили да поддържаш кожата си в най-добра форма. Използваш всякакви кремове, подлагаш се на козметични процедури и внимаваш много с какво храниш тялото си. Достатъчно ли е това, обаче?

Искаш ли да подобриш ефектът от всичко това като допълниш грижата за себе си, давайки на кожата си онова, от което има нужда?

Освен ценните хранителни вещества, които кожата ти получава, тя има нужда от едно: хидратация!

Добре знаеш, че тялото ти е изградено главно от вода и именно хидратацията е нещото, което ще го поддържа здраво, младо и красиво за по-дълго. С течение на времето кожата ти започва да губи своята хидратация, а на теб става все по-трудно да я възстановиш с познатите до сега методи. Времето обаче, е само един от факторите, влияещи върху хидратацията на кожата ти. За сухотата могат да повлияят и:

Вредните навици
Продължителното незащитено излагане на слънце
Стресът
Мръсният въздух
Приемането на недостатъчно количество вода

Всички тези неща могат да направят кожата ти суха, отпусната, без блясък.

Те предизвикват появата на бръчки, пигментни петна и обезцветяване на кожата.

Всички тези неща могат да повлияят както на кожата ти, така и на самочувствието ти. Промените, които настъпват, те карат да се чувстваш непривлекателна, да се притесняваш от вида си, да се усмихваш по-малко. За щастие, всички тези неща могат да бъдат избегнати или забавени, ако хидратираш правилно кожата си.

Това става най-добре с помощта нахиалуроновата киселина.

Известна като eдин от главните компоненти на съединителната тъкан на кожата,  хиалуроновата киселина притежава удивителната способност да задържа огромно количество влага, хиляди пъти надвишаващо собственото ѝ тегло. Основната ѝ роля е да хидратира кожата в горните клетъчни слоеве, да укрепи съпротивителните ѝ сили и да изглади приятно повърхността. Нормалните нива на хиалуронова киселина в кожата имат функцията да:

Задържа влагата и предпазва от загубата на вода в кожата
Прави я плътна и красива
Възстановява тъканите и свързва структурните компоненти колаген и еластин
Подпомага защитната бариера на кожата, предпазвайки я от възпаления
Подобрява еластичността на кожата
Намалява признаците на стареене.

Как обаче, да поддържаш нормални нива на хиалуронова киселина в кожата си, така че тя да бъде млада и красива за по-дълго?

Tук,  на помощ идва Серумът с хиалуронова киселина, предлаган от Dermacode by I.Pandourska. Той съдържа в себе си всички гореописани свойства, от които кожата ти се нуждае, за да бъде красива и млада за по-дълго. Високото съдържание на ценната хиалуронова киселина ще хидратира и възстанови кожата ти.

Нанасяй ежедневно и много скоро ще видиш как серумът ще даде своето благоприятно въздействие върху кожата ти, дарявайки я с мекота, блясък и еластичност.

Кажи сбогом на признаците на стареене и се радвай на красива кожа и високо самочувствие.

© Copyright - 2019. All Rights Reserved Dermacodebg
Call Now Button