ИЗТРИЙ БЕЛЕЗИТЕ НА ВРЕМЕТО ОТ ЛИЦЕТО СИ

Събуждаш се сутрин и със сънен поглед виждаш отражението си в огледалото. Забелязваш, че кожата ти вече не е толкова млада, свежа и стегната и дори сънят не може да прикрие следите от умора и белезите на времето.

Дългите работни часове, стресът, грижата за близките и желанието да си най-добрата в това, което правиш, дават своето отражение върху кожата ти.

Това води до появата на:

Бръчки и фини линии;
Суха кожа;
Уморен вид;
Отпусната кожа.

Естествено,  искаш да запазиш младостта й максимално дълго време, но правилното хранене, пълноценният сън и многото вода вече не са достатъчни. Имаш нужда от по-сериозна помощ в борбата с времето. Но какво да избереш?

Прекарваш ли часове пред рафта за козметика, чудейки се кой е най-добрия продукт за теб?

Търсиш ли повече информация за скъпи процедури и начини за възстановяване красотата на кожата? Обмисляш ли хирургична намеса ? Всички тези неща могат да бъдат избегнати, само с използването на един продукт с правилните съставки.

С напредването на годините подкожната мастна тъкан, която прави лицето ти опънато, гладко и нежно, започва да намалява обема си. Кожата започва да се променя. Клетките се обновяват по-бавно, производството на колаген и еластин намалява.

Този процес е напълно естествен, но фактори като стрес, мръсен въздух, неправилно хранене и вредни навици, могат да повлияят допълнително и да ускорят стареенето. За да предотвратиш това имаш нужда от ценен помощник, който ще се погрижи за младостта и сиянието на кожата ти. Тук на помощ идва  Серумен филър с диналифт 7% 120 мл.

Този иновативен продукт има функцията на лифтинг, но ще те лиши от болката и пост оперативното възстановияване. Благодарение на филърите, в основата на които стои диналифт 7% лицевият контур на лицето ще бъде възстановен лесно и бързо.

Диналифтът създава лек филм върху кожата с незабавен стягащ и оформящ ефект. Извлечен от сока на австралийското растение соргум той съдържа всички необходими за кожата вещества. Използвайки редовно серумът ще забележиш много скоро, че:

Кожата е стегната и изгладена;
Околоочният контур е повдигнат;
Следите от стрес и умора са елиминирани;
Кожата е гладка, нежна и сияйна.

 

Затова, ако искаш да върнеш красотата на кожата си и да елиминираш признаците на времето, забрави за болезнените процедури. Поръчай своя Серумен филър с диналифт 7% от DERMACODE By I. Pandourskа още днес.

 

© Copyright - 2019. All Rights Reserved Dermacodebg
Call Now Button