ЗАЩО Е ВАЖЕН ИЗБОРЪТ НА ПРАВИЛНАТА КОЗМЕТИКА ЗА ЛИЦЕ?

Как се ползва серума?  
Достатъчни са няколко капки, които да нанесете върху добре почистената, влажна  кожа на лицето и деколтето, непосредствено преди да нанесете крема: благодарение на леката текстура активните компоненти проникват бързо в нея.

Ползването на серум за лице може да бъде постоянно или на отделни курсове два или четири пъти в годината.
Прилагонето на серум не изключва всекидневните средства за домашна грижа- мляко, мицеларна вода, пянаа, измиващ гел, тоник и крем.

Толкова ли е важен серума? 

Ако е нужно в кратки срокове да се реши проблем на кожата- напр. да се подобри външния й вид,  да се нормализира работата на мастните жлези, да се подмлади или увлажни, то вместо крем е целесъобразно да се използва серум. Не случайно наричат серума концентрата за красота: съдържа десет пъти повече биологично активни съставки от крема. Впрочем красотата е в това, че резултатът от нанасянето на качествен серум е видим от първия път. Кожата мигновено получава нужното количество активни вещества.
Използвайте един от нашите серуми, според състоянието на кожата Ви.

Как да изберем серум? 

Серумът се подбира не по типа кожа, а по проблема, който трябва да реши. При избора трябва да се подхожда внимателно. Алтернативно може да се прилагат различни видове серуми и ако кожата ви не е с един, а  с няколко проблема.

Защо е необходима употребата и на серум? 

Някои погрешно смятат, че серума е средство изключително за употреба от възрастни. Това разбира се не е така. Сред серумите има такива, които придават на кожата нежно сияние, има такива, които я насищат с кислород, увлажнават, премахват следите от умора, усилват действието на дневния крем, помагащи в борбата с акне, избелват и стягат порите. Много холивудски знаменитости въобще не си предсавят живота без серум за лице.

Ефекти от използването на серум! 

Възстановява се хидро- липидния баланс на кожата. Възстановява също собствения синтез на колаген и еластин, това са еластичността и тонуса. Има избелващо, тонизиращо и анти- оксидантно действие, както дренажно и съдоукрепващо.

Използвайте един от нашите серуми, според състоянието на кожата Ви.

© Copyright - 2019. All Rights Reserved Dermacodebg
Call Now Button