КАКВО ДА НАПРАВЯ, ЗА ДА ГИ МАХНА ОТ ЛИЦЕТО СИ?

Имаш ли тъмни кръгове под очите, които те мъчат ежедневно? Колкото и да се наспиваш, на сутринта отново изглеждаш сякаш снощи си била будна до късно и дори скъпите гримове не могат да се справят със задачата да скрият подпухналостта.

Навсякъде виждаш съжалителните погледи на близките си и постоянно ти се налага да отговаряш на въпроса:

Защо изглеждаш толкова уморена?”.

Притесняваш се от вида си и ежедневно се питаш: „Какво да направя, за да ги махна от лицето си?” .  За да се справиш с тях, обаче, първо трябва  да знаеш защо ги има.

Сбогувай се с тъмните кръгове и торбичките под очите бързо и лесно с този продукт

Едни от основните причинители на тъмните кръгове под очите всъщност са неща, които присъстват постоянно в ежедневието ти:

Недоспиване;
Стрес;
Вредни навици като тютюнопушене и алкохол;
Неправилно хранене и дехидратация;
Прекалено много време, прекарано пред компютъра.

Познато ли ти е? Колко от тези неща се отнасят за теб?

Причината тези неща да влияят най –вече на кожата под очите ти е, че там тя е много по-чувствителна и нежна от колкото на останалата част от лицето ти. Ето защо, когато някое от гореизброените е факт, това се отразява именно в тази зона. Тя има нужда от допълнителна грижа, ако искаш да се сбогуваш веднъж завинаги с тъмните кръгове, да изглеждаш отпочинала и свежа, и да повишиш самочувствието си и да се радваш на красивото си лице.

За щастие, дори да са нещо, което мъчи много хора, тъмните кръгове под очите могат да бъдат елиминирани от лицето ти много бързо и лесно само с няколко стъпки:

Осигурявай на тялото си здрав и спокоен сън;
Отърви се от натрупания стрес като се упражняваш редовно, медитираш и правиш нещата, които ти доставят удоволствие;
Намали приема на алкохол и цигари;
Подарявай на кожата си повече време без вредното влияние на електронните устройства;
Погрижи се за нежната кожа под очите ти с правилната грижа.

И ако си мислиш, че последното се отнася само за хората след определена възраст, грешиш. Правилната грижа за тази зона трябва да започне максимално рано. И тук се появява въпросът:

Кой е идеалният продукт за целта?

За да ти спести времето прекарано в чудене, на помощ идва Серумният ензим с цветни киселини на Dermacode by I.Pandouska.  Специално създаден, за да изчиства, омекотява и изглажда кожата, той с лекота:

Изсветлява околоочния контур;
Отстранява тъмни петна;
Обновява кожата;
Предпазва кожата от вредното въздействие на околната среда.

Използвай ежедневно под крема за лице и много скоро ще усетиш промяната. Вида ти ще се промени, а ти ще можеш да се радваш на живота и да се наслаждаваш на комплиментите. Поръчай своя Серум с цветни ензими на Dermacode by I.Pandouska още днес.

© Copyright - 2019. All Rights Reserved Dermacodebg
Call Now Button