ЕТО КАК ДА ВЪРНЕШ СВЕЖЕСТТА НА КОЖАТА СИ „В ОБЕДНАТА ПОЧИВКА”

Понякога, колкото и да се грижиш за кожата си, тя сякаш има нужда от „нещо повече”, което да я направи красива и свежа. Използваш всякакви кремове, пиеш много вода, почистваш я старателно сутрин и вечер, а тя съвсем не е това, което искаш да бъде.

Тенът ти е неравномерен, със сивкав оттенък и уморен вид. Белези от предишни несъвършенства са там и допълват картинката. Появили са се и фини линии и пъпки. Кожата ти се възстановява по-бавно.

Познато ли ти е?

Чудиш ли се какво да направиш, за да върнеш красотата и свежестта на кожата си? Вярваш ли, че за това трябва да се подложиш на скъпи и често болезнени процедури?

Кожата ни се обновява постоянно. Всеки ден милиони клетки умират и на тяхно място се раждат нови, млади, свежи и красиви. С ежедневното почистване на лицето си ти отстраняваш част от мъртвите клетки, но далеч не всички.  Тези, които остават по кожата  са онова, от което трябва да се отървеш, ако искаш лицето ти да бъде красиво и свежо. При тях, обаче, обикновеното почистване не е достатъчно. Имаш нужда от по-сериозна процедура.  И тук на помощ идва микродермабразиото.

Тази иновативна процедура има за цел внимателно да отстрани най-горния слой на кожата ти, който в голяма част от случаите се състои само от мъртви клетки. Така ще:

Изравниш повърхността на кожата си;
Ще стимулираш обновяването и образуването на нови клетки;
Намалиш видимите белези и фини линии;
Намалиш пъпките и комедоните;
Ще разкриеш гладка, красива и нежна кожа;
Ще отстраниш грубата кожа и ще видиш младата и мека кожа;
Можеш да се върнеш към нормалното си ежедневие, без да има тежки зачервявания и нужда от възстановяване.

Това са само част от ползите, които процедурата ще ти донесе. А понеже е напълно безвредна и бърза за изпълнение, често се нарича пилинг „в обедната почивка”. Именно затова е и предпочитана от онези, които водят интензивен начин на живот и нямат много време. А, ако се чудиш, дали задължително трябва да посетиш салон, за да си направиш процедурата, ето добрата новина: можеш да го направиш и вкъщи.

Всичко, което ти е нужно е Микродермабразио пилинга . Благодарение на него, само с няколко лесни и бързи стъпки ще освежиш кожата си, ще я почистиш в дълбочина и ще разкриеш красотата й. Трябва само да отделяш по 10-15 минути веднъж седмично и ще видиш как кожата ти бързо ще се върне в най-добрата си форма. Затова, ако искаш да имаш красива и свежа кожа, допълни грижата за нея с тази бърза, лесна и ефикасна процедура. Поръчай своя микродермабразио пилинг от Dermacode by I. Pandouska още днес.

© Copyright - 2019. All Rights Reserved Dermacodebg
Call Now Button