10 НЕЩА, КОИТО ЕДНА УСПЕШНА ЖЕНА ПРАВИ ВСЕКИ ДЕН !

Ежедневни навици, които допринасят за успеха на всяка работеща дама

1. Правите списъци. 

Записвайте всичко, което планирате да направите в един ден. Не подценявайте силата на такъв списък – не разчитайте на собствената си памет, особено по време на проблеми с времето. “Напълно излетя от главата ми!” Една позната фраза. Проверката на възложените задачи е чудесен начин да проследявате и контролирате дори най-малките неща, които сте планирали за деня. Можете по всяко време да сте сигурни, че следвате плана. Създайте своя собствена система за записи, като зададете задачи във времето, спешността или важността. Това ще помогне правилно да се определи приоритетът  на деня. Освен това, просто като напишете задачата, вече започвате да я изпълнявате – поне учените казват, че мозъкът ни възприема точно това. Задайте крайни срокове и не забравяйте да си вземате кратки почивки.https://www.dermacodebg.com/shop/

2. Следете времето.

Винаги идвайте на време! Точността е друга особеност на успешните жени. И няма значение дали става въпрос за бизнес среща или вечеря с приятели. Точността е знак на уважение. И това ще бъде един от най-добрите добри навици в живота ви.

3. Бъдете добри.

Някои жени са сигурни: за да достигне върха на кариерата си, човек трябва да стане като Миранда от “Дяволът носи Прада”. Но ние си позволяваме да не сме съгласни с това твърдение. Най-успешните жени, които срещаме в интервюта и в ежедневието, се отличават с учтивост, приятелско отношение и подкрепа.

4. Не забравяйте да общувате.

За разлика от още един стереотип, успешните жени не са свързани с работния си стол 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата. Триумфърите в живота са тези, които редовно имат малко време  от натоварения ден, само за да разговарят с колеги или да организират кратка кафе-пауза. Това е абсолютно нормално: оставете работата няколко минути заради приятната комуникация. Освен това, връщайки се на работното място, ще се почувствате по-вдъхновени.https://www.dermacodebg.com/shop/

5. Систематизирайте информацията.

Ако работите на компютър, силно се препоръчва да създадете специална система от файлове и папки. Независимо дали става дума за офис съдържание, информация за дати или снимки от Facebook. Всяка организирана структура ви позволява лесно и бързо да намерите всичко, което душата и шефа харесват. Повярвайте ми, незначителен брой успешни жени са в състояние да доминират в хаоса.

6. Уважавайте тялото си.

Ако искате главата ви да функционира правилно, не забравяйте да се грижите добре за тялото си. Това е друг ключ към успеха. Отделете време за редовни упражнения, правилно хранене и на края сън! Вашата работа ще пострада, ако не се грижите за себе си.https://www.dermacodebg.com/shop/

7. Оправяйте леглото си.

Да правилно прочетохте. Сигурни сме, че има много успешни жени с неоправено легло. Но! По наше мнение, чистото пространство прави умът по-подреден. Оправяйте леглото си сутрин и ще получите коренно различно настроение през целия ден. Блестящата кухня и офисната маса действат също толкова ефективно.

8. Намерете време за себе си.

Това може да звучи парадоксално на много хора, но ако искате да сте успешни, е много важно да се правят всеки ден неща напълно различни от работата. Маникюр, комуникация с приятели или хоби – всичко, което наистина ви харесва. Разнообразната заетост през деня ще ви помогне да запазите доброто настроение и да получите тласък на вдъхновение за една напълно рутинна работа.

9. Продължавайте да учите.

Важна особеност на успешните жени е, че се опитват да научат нещо ново всеки ден и незабавно да поглъщат полезна информация. Участвайте в бизнес конференции, лекции и майсторски класове и след това веднага прилагайте нови умения във вашите работни практики.

10. Не спирайте да следвате целта си.

Направете целите си колкото е възможно по-конкретни и всеки ден се обръщайте към зададените хоризонти. Създайте карта на желанията или просто напишете списък на всички най-ценни, запазете го там, където ще го виждатете всяка сутрин. Мечтайте мащабно, за да получите много!

© Copyright - 2019. All Rights Reserved Dermacodebg
Call Now Button