ОТЪРВИ СЕ ОТ ПЪПКИТЕ И ЧЕРНИТЕ ТОЧКИ БЪРЗО

Помниш ли пъпките, които те тормозеха в тийнейджърските ти години?

Всеки ден откриваше по някоя нова на лицето си, а някои дори бяха зачервени, подути и болезнени. Черните точки по носа и брадичката допълваха картинката като те караха да се чувстваш още по-зле.

А петната, които пъпките оставяха по-лицето ти, бяха черешката на тортата. От това страдаше не само кожата, но и самочувствието ти. А всички около теб твърдяха, че щом преминеш пубертета, всичко ще се оправи.https://www.dermacodebg.com/shop/

Сега, фазата на съзряване отдавна е зад гърба ти, но досадните пъпки и черни точки  продължават да те мъчат.  И въпреки всички продукти за почистване, които използваш, понякога просто не можеш да се пребориш с тях. Затова не излизаш от вкъщи, без грим, притесняваш се, когато някой се приближи по-близо до теб и със лека доза завист наблюдаваш онези, които природата е дарила с гладка и красива кожа.

Иска ти се и твоята да е такава, затова прекарваш доста време търсейки правилния продукт.

Подлагаш се на разнообразни процедури, които често са болезнени и имат краткотраен ефект.

Искаш ли да оставиш всички тези преживявания в миналото?

Искаш ли да се радваш на красива и гладка кожа без пъпки и черни точки? 

Искаш ли да върнеш самочувствието си и да се радваш спокойно на живота?  

 

Можеш лесно и бързо да го направиш, доверявайки се само на един продукт:  Серум със салицилова киселина от  DERMACODE By I. Pandourskа.

 

Пъпките и черните точки са лезии по кожата, които се появяват в резултат на възпаление на мастните жлези и се дължат на бактериална инфекция.

Те могат да се появят без значение дали кожата ти е мазна, суха или нормална.

Именно затова, имаш нужда от нещо, което нежно да ги премахне като се грижи за възстановяването на кожата ти. Тук идва на помощ салициловата киселина.  Тя принадлежи към  т.нар. ВНА киселини /бета-хидроксикиселини/ и е единствената от тази група, намерила приложение в козметиката.  Прилагана директно върху кожата, салициловата киселина:

Се грижи за възпаленията;
Почиства и затваря порите;
Помага на кожата да се възстанови като ускорява естествените процеси и намалява петната и белезите;
Има успокояващ ефект;
Не изсушава кожата, което я прави подходяща както за мазна, така и за суха и чувствителна кожа.

 

Всички тези ползи от салициловата киселина ще намериш в Серума със салицилова киселина. Нанасян два пъти дневно върху добре почистена кожа, серумът много бързо ще възстанови красотата на кожата ти.  Затова, ако искаш да забравиш за досадните пъпки и черни точки веднъж завинаги, поръчай още днес!

 

© Copyright - 2019. All Rights Reserved Dermacodebg
Call Now Button