ПОЗИТИВЕН УМ – ЕНЕРГИЧНО ТЯЛО- МЛАДЕЖКО ЛИЦЕ

Позитивността може да помогне да се справите по-добре и да намалите нивата на стрес (колкото по-висок е стреса, толкова по-бързо остарявате).

Установено е, че след само четири седмици четене на бележки с позитивни мисли.

Жените постигат по-ниско кръвно налягане и ниво на стрес, както и по-високи нива на хидратация на кожата (основен фактор за младежкия вид). Стресът причинява повишаване нивата на  хормони като кортизол и епинефрин (известен още като адреналин). Резултатът: загуба на протеин- колаген, който стимулира кожата.

Доказано е че, мислейки позитивно и живеейки положително ние превръщаме препятствията във възможности. Това ни прави не само по- щастливи, но и по- привлекателни, а кожата ни  младежки сияйна.

4 начина да бъдете позитивни:

  1. Изследванията свързват разширеното използване на социалните медии с чувство на тревожност. Намерете предавания, който Ви радват, това са мигове за „социална детоксикация”.
  2. Психотерапевтът Мат Траубе казва “Заобикаляйки себе си с позитивни хора, благоприятствате щастливо на себе си”. „Хората процъфтяват във взаимодействията лице в лице”. Общувайте с реални хора.
  3. Бъдете реалисти и ще бъдете щастливи. Задаването на недостижими цели може да означава разочарование в дългосрочен план.
  4. Бъдете Благодарни. Изричайте благодарността си поне веднъж на ден, така визуализирате щастието си.

Позитивността работи чудесно, но това не означава, че можете да пропуснете продукти.

Ние  ви предлагаме:

 

 

© Copyright - 2019. All Rights Reserved Dermacodebg
Call Now Button