Copyright © 2017. All Rights Reserved

Флуиден крем с копринени протеини 50 мл

55,00 лв.
  • Марка: DERMACODE By I. Pandourskа
  • Кат. номер: 0092
+ -
Купи
Моля, изберете:

 

Флуиден крем с копринени протеини и нежни перлени брокати 50 мл

 

Борят се срещу преждевременното стареене, стимулират функциите на лицевите клетки и балансират нивата на хидратация и сухота. В резултат на това лицето придобива копринена мекота, еластичност и блясък.

 

Копринените аминокиселини се получават от стрити копрнени влакна – сурова коприна, пашкула на копринената буба, чрез хидролиза последвана от деалкилиране и сушене. Благодарение на ниското си молекулярно тегло аминокиселините лесно проникват в кожата и бързо попиват. По този начин достигат безпроблемно и подхранват дълбоките слоеве на кожата. Те мигновено запълват всички увреждания и неравности на кожата, като възвръщат нейната мекота и гладкост, и играя ролята на отлични резервоари на влага. Освен това аминокиселините на коприната служат и като запаси за синтеза на протеин в кожата. Киселините се използват при производството на различни кремове – хидратиращи, подхранващи, придаващи блясък, подпомагащи изглаждането на бръчките, за запълване на пукнатини.

 

 

 

Начин на приложение: 

Флуидът се нанася върху добре почистена и хидратирана кожа. За да се подсили действието му, се препоръчва да се апликира серум като основа.

 

 

Количество: 50 мл

Препоръчителна възраст: 40 +

Продукт: крем

Код: 82601

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!