ЩАСТИЕТО Е В МИСЛИТЕ НИ

Ние сме това, което мислим!

Тялото  е въплътена мисъл. Когато мислите ни се изменят, тялото  също се изменя. Съзнанието сътворява тялото от веществото на неговите мисли. Мисълта – това е сила, способна да променя, преобразува и дори – видоизменя – почти всичко в човешката система.

Мислите ни са енергия.

Те могат да ни облагородят или да ни съсипят, да родят щастливи мигове, да ни освободят или да ни заробят. Мисълта притежава изключителна творческа сила.  Мислите са смешно малки, но имат силата да ни превърнат в просяци или царе.

Всяка угнетяваща и тревожна мисъл, която се появява в главата , оказва потискащ ефект върху всяка една клетчица на тяло ни и подпомага възникването на болести.

Удовлетвореност – това е другото име, характеризиращо състоянието на душевна хармония. Когато изпитваме вътрешно спокойствие, то ние пребиваваме в състояние на радост, което само по себе си, е уникално.

Когато усещаме себе си вътрешно щастливи, околният свят ни се струва прекрасен и забележителен.

За да сме наистина силни, трябва да се възползваме от факта, че никой и нищо не може да има власт над нас, ако ние не го позволим. Една-единствена положителна мисъл може да унищожи купища отрицателни мисли.

Ако искрено смятаме, че сме умни, действаме като умни.
Ако смятаме, че сме творческа личност, действаме творчески.
Ако смятаме, че сме успешни човек, действаме като успешни.

 

Ние всички живеем в съответствие с това как оценяваме самите себе си.

Помнете, това, което сеем в подсъзнанието, жънем в материалния свят. Нашият разум може да стане наш враг или съюзник. Ако си повтаряме, че можем да направим нещо, безспорно ще успеем. Нашето подсъзнание веднага ще намери причини да дублира това заявление.

„Дали мислите, че можете, или че не можете, вие винаги сте прави!”- Хенри Форд

© Copyright - 2019. All Rights Reserved Dermacodebg
Call Now Button