ВЪРНИ КРАСОТА НА КОЖАТА СИ БЪРЗО И ЛЕСНО С ТОЗИ ПРОДУКТ

Будиш се сутрин и по навик поглеждаш в огледалото. Какво виждаш? Има ли кожата ти уморен вид, фини линии и неравномерен тен? Или е сияйна, красива и здрава? Ако е от втория тип, честито, ти си една от малкото късметлиики, които могат да се похвалят с безупречна кожа.

Ако си от първите обаче, трябва да знаеш, че не си сама. Почти всяка жена се бори с несъвършенствата по кожата си и  се пита ежедневно „Как да променя това?” „Преди кожата ми изглеждаше по-добре, остарявам ли?” „Да не би да се разболявам?”

Истината е, че огромен процент жени се борят с несъвършенствата по кожата си всеки ден. А фактори като:

Генетична предразположеност
Стрес и напрежение
Неправилно хранене
Неподходяща козметика
Незащитено излагане на слънце
Вредни навици като тютюнопушене и алкохол

помагат на времето да даде своето отражение върху кожата ти.

Резултатът е суха, чувствителна кожа със сивкав оттенък, неравномерен тен, фини линии и бръчки. Всичко това води  и до още нещо: ниско самочувствие. Гледаш се в огледалото и страдаш, защото младежкият вид на кожата ти малко по-малко изчезва. Чудиш се как да промениш това, за да изглежда кожата ти отново млада и красива, а ти да се радваш на живота си със самочувствие. Готова си на всичко и често това означава да се подлагаш на скъпи и болезнени процедури.

За щастие, можеш да постигнеш целта си без да харчиш много и без да страдаш. Просто трябва да осигуриш на кожата си достатъчно количество колаген.

Известен като „лепилото“, което държи тялото здраво колагенът е основният градивен елемент на организма ти. Този ценен протеин се съдържа естествено в него, но с течение на времето количеството му започва да намалява. Можеш да си набавиш колаген чрез храната, но колкото и да се опитваш, няма да достигнеш до необходимата доза. А той ти е нужен. Благодарение на него:

  • Кожата ти е еластична, без усещане за сухота
  • Тя има здрав вид и високо ниво на хидратация
  • Намалява бръчките
  • Свива порите
  • Стимулира производството на нови клетки и регенерацията на кожата

Сигурно се питаш „Щом не е достатъчно с храната, как да осигуря на кожата си достатъчно колаген?”. Отговорът на този въпрос ще намериш в Серума с 6% колаген, предлаган от Dermacode by I.Pandourska.

Този изключителен продукт съдържа достатъчно количество колаген, нужно на кожата ти да бъде млада, красива и здрава за по-дълго. Редовното му използване значително ще подобри състоянието на кожата ти, ще намали бръчките и фините линии, ще елиминира усещането за сухота.

Затова, ако искаш да погледнеш в огледалото и да се възхитиш от красотата на собствената си кожа, добави серума с колаген на Dermacode by I.Pandourska към ежедневната грижа за нея. Поръчай своя серум още днес.

© Copyright - 2019. All Rights Reserved Dermacodebg
Call Now Button