ЗАЩО ДА ИЗПОЛЗВАМЕ НЕИНЖЕКЦИОНЕН ФИЛЪР С ХИАЛУРОН ЗА ПЛЪТНИ И КРАСИВИ УСТНИ

Безспорно устните са най-атрактивната част от женското лице. Те създават бързо и трайно първо впечатление и могат значително да повлияят на цялостното ви излъчване.

За щастие, новото поколение филъри за устни цели дългосрочното и безболезненото им оформяне. А най-добрите филъри за устни са тези, който са на основата на хиалуроновата киселина.

 Неинжекционен филър гел за устни с хиалуронова киселина 

Хиалуроновата киселина е съставка, синтезираща се по естествен начин в телата ни.

Заедно с колагена, тя изгражда дермалния слой на устните ни. Хиалуроновата киселина привлича водата, което прави устните плътни и добре хидратирани.

Молекулата на тази киселина произлиза от захарта, минимизирайки шансовете за алергична реакция дори при най-чувствителните устни. Тъй като хиалуроновата киселина се получава в нашите тела по естествен начин и с течение на времето тя бавно се разгражда, тя е предпочитана съставка в съвременните филъри, които целят да постигнат по-естествено въздействие върху устните ни.

Хиалуроновата киселина подпомага ефекта на по-плътни и сочни устни като хидратира повърхността им. Ето защо филърите действат като балсам, които изпълва кожните клетки в устните ви с влага. Резултатът? Те изглеждат естествено по-плътни и уголемени.

Филърите за устни на база на хиалуроновата киселина са по- дълготрайни, но за да поддържате устните си красиви трябва да ги използвате редовно. Освен това трябва да отбележим, че за разлика от инжекционните филъри за устни, които значително уголемяват размера на устните ви, неинжекционните филъри правят устните ви кадифено меки и естествено по-големи.

Големите, плътни устни винаги ще бъдат на мода, което означава, че филърите винаги ще бъдат актуални и център на вниманието. Изберете типа на своя филър за устни според ефекта, който желаете да постигнете. Неинжекционният филър за устни ще ви осигури плътни и красиви устни, без драстично и неесествено увеличаване на размера им.

© Copyright - 2019. All Rights Reserved Dermacodebg
Call Now Button