ЗАЩО И КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ СЕРУМ С ЛИФТИНГ ЕФЕКТ

Серумите за лице са козметични продукти с висока концентрация на активни съставки – само няколко капки от серум са достатъчни за възстановяване на цялото лице.

Текстурата им обикновено е по-лека от тази на овлажнителите, което позволява серумът да се използва като самостоятелен продукт при хора с мазна кожа или да се нанася преди овлажнителя за хората с нормална до суха кожа.

За разлика от овлажнителите за лице, серумите имат основа, разтворима в мазнини, което позволява на активните съставки да проникнат в епидермиса, вместо да останат на повърхността.

Поради високата си концентрация, серумите са чудесно средство против бръчки, пигментация на кожата, акне или дехидратация на кожата.

Лифтинг серумен филър с диналифт 7% 20 мл

 

Серумите за лице с лифтинг ефект са чудесно средство за постигане на бърз и видим подмладяващ ефект на кожата. Те образуват невидима маска, която изглажда и изпъва кожата. Бръчките се изглаждат, отпуснатата кожа се изпъва, а кожата като цяло изглежда по-еластична и сияеща.

Серумите с лифтинг ефект на Dermacode използват Dynalift като основна и много ефикасна лифтинг съставка. Dynalift е вещество, създадено да осигурява бърз и продължителен стягащ ефект върху кожата. То е формирано на  растителна основа и образува еластичен филм на повърхността на кожата, на което се дължи и видимия лифтинг ефект.

Ползите от използването на лифтинг серум с Dynalift са:

Подсилва кожата и подпомага излгаждането на бръчките чрез увеличаване на производството на нови колагенови и еластинови влакна
Има бърз хидратиращ и лифтинг ефект
Прави епидермиса по-мек и гладък
Има стягащо действие при разширени пори
Мигновено намалява бръчките
Тонизира и енергизира кожата
Омекотяващо и отпушващо порите действие

Как да нанасяме лифтинг серум:

Нанесете серума върху чиста и подсушена кожа на лицето с леки движения, насочени от центъра на лицето към косата, без масажиране или втриване. Избягвайте резки гримаси на лицето като при дъвчене или смях, поне 10 мин. след нанасяне.

Може да се нанесе върху кожата 15 мин. преди да нанесете крем за лице и/или грим, както и след крема за лице, за по-голям и по-продължителен видим лифтинг ефект.

© Copyright - 2019. All Rights Reserved Dermacodebg
Call Now Button