ЗАВИНАГИ МЛАДИ

В епохата на ботокс, липосукция и лифтинг, има ли такова нещо като стареене грациозно?

В младежки ориентираната култура много хора гледат на застаряването, като загуба на външния вид, здравето и стойността си в обществото.

Остаряването е неизбежно: Всеки става по-възрастен, но как възрастните са силно повлияни от факторите на начина на живот.
Храните, които ядете, ежедневните решения, които вземате, как се грижите за тялото си, могат да окажат огромно влияние върху това на каква възраст изглеждате.

Ние всички ще получим бръчки и сиви коси.

Повдигане на лицевия контур, липосукция и ботокс няма да променят възрастта ни и няма да ни помогнат да намерим извора на младостта. Изворът на младостта е в нас. Имаме способността да забавим процеса на стареене с упражнения, добро хранене и самостоятелна грижа.

Така че, поемете грижата за възрастта си като изберете как да живеете днес.

Първо, позитивното отношение може да “подведе” хората да мислят, че сте по-млади.
Психотерапевтът Мат Траубе казва “Позитивността е свързана със самочувствието, а жените с по-високо самочувствие инвестират в себе си”, обяснява той.

Помислете: хранене с балансирана диета, упражнения, медитация и придържане към рутинна грижа за кожата.

Кожата, която изглежда изключително млада – без възраст, не е само късмет, генетиката играе известна роля, но контрола на самите жени прави ефекта по-голям, това е позитивното отношение към себе си.
Експерти по грижа за кожата и специалисти по психично здраве смятат, че жени които са по-позитивни, изглеждат по-млади, но всъщност жените изглеждат по-млади, защото са по-позитивни.

„Възприемането на възрастта не е само физическо “, каза психотерапевтът Мат Траубе.

Така че, дори ако имате някои бръчки, ако вашето поведение е положително, хората най-вероятно ще мислят, че сте по-млади. Траубе също така каза, че хората с по-здрави перспективи са склонни да се грижат по-добре за себе си по отношение на диетата и упражненията, което е добро за кожата.

Известно е, че не можем да върнем времето, но знаейки, че ако имаш положителна перспектива не само ще помогнеш на психическото си здраве, но и ще помогнеш на кожата да изглежда по-млада. Въпреки че може да е трудно да бъдете положителни в настоящия климат,политически и икономически, може да поискате да опитате заради вашата кожа.
Ние от DERMACODE сме ви подготвили серия от продукти за подръжка на тази визия.

 

Продуктите от статия:

© Copyright - 2019. All Rights Reserved Dermacodebg